Участвайте за награда всеки месец!

С всяка покупка на тесте карти участвате в нашата ежемесечна томбола, която ще осигури на един от вас незабравимото преживяване да разбере какво му готви бъдещето! Нумерология, астрология и още куп изненади те очакват в онлайн магазина ни! Успех!

Победителят ще бъде изтеглян на първо число всеки месец.


 

Участвайте за награда всеки месец!

С всяка покупка на тесте карти участвате в нашата ежемесечна томбола, която ще осигури на един от вас незабравимото преживяване да разбере какво му готви бъдещето! Нумерология, астрология и още куп изненади те очакват в онлайн магазина ни! Успех! Победителят ще бъде изтеглян на първо число всеки месец за предходния

 
 
 

 

Тук ще намерите...

Огромно разнообразие от Таро, Ленорманд, Англелски и много други видове карти! Потопете се в магията и разберете всичко, което ви интересува. Не се съмняваме, че ще откриете това, което търсите! Остава само да разгледате!

 

Предистория

Таро картите са най-древната форма на прозрение, която съдържа в себе си цялата истина и мъдрост за живота векове наред. Разпространението им в Европа започва по време на Късния Ренесанс. В началото си всяка една карта е рисувана на ръка, поради което общия брой карти е бил значително по-малък, отколкото сега.

Настояще

Днес всяко Таро тесте се състои от точно определен брой карти - 78. В тестетата има четири чифта карти, които се наричат малки аркани,чиито брой е 56. Останалият набор от 22 карти представляват големите аркани. Идеята на Таро картите е да дадат отговори за конкретни аспекти от живота на човек, както и да подпомогнат разбирането му за съществуването.


Продукти, с които да започнете

 
DSC3082-e1543945619789

"PIXIE’S Ленорманд"

48лв.

Гадателски карти

DSC3125-e1543944924329

"Gilded Reverie"

48лв.

Гадателски карти

kipper-home

Kipper карти

48лв.

Гадателски - луксозно издание

angel-cards-home

Ангелски Карти

48лв.

Inspiration Deck by Kim Dreyer

 

Как да изберем?

 
 
 

За въпроси можете да намерите специалист на: